Известие

Collapse
No announcement yet.

Кражби на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кражби на Алфа 156

Поради факта че по пазарите започнаха да плъзват алфи 156 по 5-6 бона абсолютни боклуци,започнаха и сеелските бекове да си мислят че с празните джобове ще потдържа алфа!Поради тази причина нараства търсенето на авточасти втора употреба,по пазри като симеон и автоморги.За съжаление тези магазинчета се пълнят от автоджамбазите.В момента за последните 50дни в раиона на Красна поляна,Западен парк,Разсадника са изчезнали точно "6" бройки!Вече ме е страх и колата да си оставям пред блока,еби му майката!Тва сичко е заради Амнистираните ни наркоман4ета и престъпничета, и селянчетата които са стиснали 6 бона и като си е навил 4е трее 156-ца да е и край,няма друга кола за него!Точно заради тях изчезват коли,защото днес като писнат 10 човека за носачи и 10 за дебитомери и 10 за турбини (защото на евтините тарджела сичко е за подмяна!) и ето ти го господин циганина от Цар симеон си пуска 20 поръчки и утре 3 коли ги няма! ДАНО САМО СУТРИН ДА СИ ВИЖДАМЕ КОЛИТЕ ПРЕЗ ПРОЗРЦИТЕ КАТо СТАНЕМЕ!!!!! Че като ги знам и застрахователите какви са путки сичките!!!!!!
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

каско е лекарството за проблема
    stilo sw 1,9 JTD 03g
    alfa 147 1,9JTD 01g
    alfa 156 1,9JTD 01g
    barchetta 1,8 98g
    alfa 145 1,6 97g

Comment

Много добре си го каза колегата JACCOMO!!!БРАВО Точно така си е истината ....

Comment

Има до някъде истина в размишленията на колегата, но то по тази логика и БМВ-та 3-ки, 5-ци трябва яко да крадат...щото това са мечти на почти всеки селски бек..(нищо против колите и марката, но просто това е реалността)
        Според мен, ако са те набелязали да те окрадат, каквото и да правиш ще си те оберат като две и две...За това КАСКО, и ако има възможност колата в гараж или платен паркинг..Далеч от завистливите очи

Сега като се замисля...имам познати, които си купиха предпоследната
        S-класа, сложиха газова и се молят да не изтропа нещо, че едвам си плащат сметките да преживеят месеца...но ГЪЗАР бъди от глад умри...
        Това значи ли, че и S-класи ще почнат масово да изчезват>?!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

незнам ама толкова обич,труд,пари и т.н. да вложиш в колата,да ти я цапнат...на мен ако ми се случи,ше зема кинтите от каското и ще се возя с таксита
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Пичове спокойно, все още не е толкова страшно по отношение кражбите на италиански автомобили. Части колкото искаш по моргите - "Италианеца" например - те си ги внасят от Италия. Колкото до Красна поляна, Разсадника и Западен парк - това са си цигански махали. Неслучайно от 15 години насам твърдя ,че за мен София свършва на Лъвов мост, със западна граница Мария Луиза и северна - Сливница и Данаил Николаев, и това е поредното доказателство че съм прав.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd
              Има до някъде истина в размишленията на колегата, но то по тази логика и БМВ-та 3-ки, 5-ци трябва яко да крадат...щото това са мечти на почти всеки селски бек..(нищо против колите и марката, но просто това е реалността)
              Според мен, ако са те набелязали да те окрадат, каквото и да правиш ще си те оберат като две и две...За това КАСКО, и ако има възможност колата в гараж или платен паркинг..Далеч от завистливите очи

Сега като се замисля...имам познати, които си купиха предпоследната
              S-класа, сложиха газова и се молят да не изтропа нещо, че едвам си плащат сметките да преживеят месеца...но ГЪЗАР бъди от глад умри...
              Това значи ли, че и S-класи ще почнат масово да изчезват>?!
              ще го почнат и БМВ-тата спкойно,гледам на горубляне е фраш със Е46 тъй че.... а това с набелязването е така но не набелязват кой и да е а си следят това което им се търси!А колкото до Циганските квартали съм съгласен с колегата, но извинявай колега но не мисля че точно тези от махалите ни крадът колите!Те могат да ти свалят касетофон решетка лайсна емблема ама чак па да ти вдигнат колата..... но както и да е... вайното е че търсене има и хората работят пък ние да му муслиме.Не ми се мили колко алфи ще има по Пътищата есента когато сезона свърши и всички са се оборудвали вече!
              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Абе колега ти направо ме разцепи.Аз живея точно в тоя "цигански квартал" Красна поляна и сега за първи път чувам за някакви такива простотии.Иначе мойта белисима си я паркирам зад блока и до сега не съм имал никакви грижи(да чукам на дърво),ама понеже отрепките от квартала си ги занеме отдавна (а и те ме знаят) и ако стане нещо такова знам при кой точно да отида и да му резна кратуната.Но да се надявам, че няма да се осмелят да направят тази грешка.

А с колегата дето написа, че София свършва на Лъвов мост не съм съгласен,но всеки си има мнение и може да пише квото си иска.
                Алфа Ромео 156 1.8 TS 16v.'98

Comment

Колеги, те БМВ,Ауди,Фолксваген,Мерцедес и разни екзотики, като Субаро си ги крадат постоянно!А,да не говорим,че непрекъсното им свалят по нещо,емблеми,лайсни,огледала,халогени и тн.
                  Аз доскоро се успокоявах с това,че по трудно се крадели нашите и не си заслужавало труда,амааааа гледай кво разправя колегата!
                  Пример от скоро,един познат си купи БМВ 730/2003 година,обслужи колата,направи и кожен салон и след една седмица "замина"!!!Не са му искали откуп!Затова има само един лек,застраховка!Верно,че като я откраднат,после ще има едно чакане,но поне ще вземеш нещо!
                  Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

да я взимат няма да се тровя за една тенекия хич не ми дреме
                    ще си купя друга
                    п.п. не знам аз Алфи да се крадат ама щом казвате
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Да я крадат вземам си каското давам още 2000-3000 и си вземям някоя 2003 - година
                      156 1.8 TS

Comment

Да вземат, за парите които е застрахована ще купя две като нея .... няма да ми е толквоа кофти за колата колкот факта че са я свили, много мразя да ме крадът и то пишман тарикати, само да нямат късмета да разбера кои са .... те едни так по нова година ми откраднаха чантаат от колата но впоследствие явно разглеждайки документие са размислили и ми я върнаха, верно искаха пари ама бяха едни извинения ....

Comment

То така става, че ако не я застраховаш колата ти отлита! Нали се сещате що? На мен лично коммпани(ниама да споменавам имена) са ми казвали "застархова я при нас и няма да ти отлети возилото" за кво става въпро просто немам думи!
                          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
                            То така става, че ако не я застраховаш колата ти отлита! Нали се сещате що? На мен лично коммпани(ниама да споменавам имена) са ми казвали "застархова я при нас и няма да ти отлети возилото" за кво става въпро просто немам думи!
                            Ако имаш предвид Булинс, Армеец, ДЗИ и прочее мутри - да го духат, никога няма да им стана клиент Има си Alianz, Generali, Interamerican и пр. за целта.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ако имаш предвид Булинс, Армеец, ДЗИ и прочее мутри - да го духат, никога няма да им стана клиент Има си Alianz, Generali, Interamerican и пр. за целта.
                              Ще ме съсипеш от смях.Се едно тия вторите не са мутри....стига моля те.. А моята кола я купих за 11 000,ама каското е за 15 000 щото по некъв каталог се водела по-скъпа и ако ми краднат ще съм напред.
                              156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                              Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Working...
                              X