Поради факта че по пазарите започнаха да плъзват алфи 156 по 5-6 бона абсолютни боклуци,започнаха и сеелските бекове да си мислят че с празните джобове ще потдържа алфа!Поради тази причина нараства търсенето на авточасти втора употреба,по пазри като симеон и автоморги.За съжаление тези магазинчета се пълнят от автоджамбазите.В момента за последните 50дни в раиона на Красна поляна,Западен парк,Разсадника са изчезнали точно "6" бройки!Вече ме е страх и колата да си оставям пред блока,еби му майката!Тва сичко е заради Амнистираните ни наркоман4ета и престъпничета, и селянчетата които са стиснали 6 бона и като си е навил 4е трее 156-ца да е и край,няма друга кола за него!Точно заради тях изчезват коли,защото днес като писнат 10 човека за носачи и 10 за дебитомери и 10 за турбини (защото на евтините тарджела сичко е за подмяна!) и ето ти го господин циганина от Цар симеон си пуска 20 поръчки и утре 3 коли ги няма! ДАНО САМО СУТРИН ДА СИ ВИЖДАМЕ КОЛИТЕ ПРЕЗ ПРОЗРЦИТЕ КАТо СТАНЕМЕ!!!!! Че като ги знам и застрахователите какви са путки сичките!!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кражби на Алфа 156
Collapse
X
-
Има до някъде истина в размишленията на колегата, но то по тази логика и БМВ-та 3-ки, 5-ци трябва яко да крадат...щото това са мечти на почти всеки селски бек..(нищо против колите и марката, но просто това е реалността)
Според мен, ако са те набелязали да те окрадат, каквото и да правиш ще си те оберат като две и две...За това КАСКО, и ако има възможност колата в гараж или платен паркинг..Далеч от завистливите очи
Сега като се замисля...имам познати, които си купиха предпоследната
S-класа, сложиха газова и се молят да не изтропа нещо, че едвам си плащат сметките да преживеят месеца...но ГЪЗАР бъди от глад умри...
Това значи ли, че и S-класи ще почнат масово да изчезват>?!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Пичове спокойно, все още не е толкова страшно по отношение кражбите на италиански автомобили. Части колкото искаш по моргите - "Италианеца" например - те си ги внасят от Италия. Колкото до Красна поляна, Разсадника и Западен парк - това са си цигански махали. Неслучайно от 15 години насам твърдя ,че за мен София свършва на Лъвов мост, със западна граница Мария Луиза и северна - Сливница и Данаил Николаев, и това е поредното доказателство че съм прав.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrdИма до някъде истина в размишленията на колегата, но то по тази логика и БМВ-та 3-ки, 5-ци трябва яко да крадат...щото това са мечти на почти всеки селски бек..(нищо против колите и марката, но просто това е реалността)
Според мен, ако са те набелязали да те окрадат, каквото и да правиш ще си те оберат като две и две...За това КАСКО, и ако има възможност колата в гараж или платен паркинг..Далеч от завистливите очи
Сега като се замисля...имам познати, които си купиха предпоследната
S-класа, сложиха газова и се молят да не изтропа нещо, че едвам си плащат сметките да преживеят месеца...но ГЪЗАР бъди от глад умри...
Това значи ли, че и S-класи ще почнат масово да изчезват>?!Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Абе колега ти направо ме разцепи.Аз живея точно в тоя "цигански квартал" Красна поляна и сега за първи път чувам за някакви такива простотии.Иначе мойта белисима си я паркирам зад блока и до сега не съм имал никакви грижи(да чукам на дърво),ама понеже отрепките от квартала си ги занеме отдавна (а и те ме знаят) и ако стане нещо такова знам при кой точно да отида и да му резна кратуната.Но да се надявам, че няма да се осмелят да направят тази грешка.
А с колегата дето написа, че София свършва на Лъвов мост не съм съгласен,но всеки си има мнение и може да пише квото си иска.Алфа Ромео 156 1.8 TS 16v.'98
Comment
-
Колеги, те БМВ,Ауди,Фолксваген,Мерцедес и разни екзотики, като Субаро си ги крадат постоянно!А,да не говорим,че непрекъсното им свалят по нещо,емблеми,лайсни,огледала,халогени и тн.
Аз доскоро се успокоявах с това,че по трудно се крадели нашите и не си заслужавало труда,амааааа гледай кво разправя колегата!
Пример от скоро,един познат си купи БМВ 730/2003 година,обслужи колата,направи и кожен салон и след една седмица "замина"!!!Не са му искали откуп!Затова има само един лек,застраховка!Верно,че като я откраднат,после ще има едно чакане,но поне ще вземеш нещо!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Да вземат, за парите които е застрахована ще купя две като нея .... няма да ми е толквоа кофти за колата колкот факта че са я свили, много мразя да ме крадът и то пишман тарикати, само да нямат късмета да разбера кои са .... те едни так по нова година ми откраднаха чантаат от колата но впоследствие явно разглеждайки документие са размислили и ми я върнаха, верно искаха пари ама бяха едни извинения ....
Comment
-
То така става, че ако не я застраховаш колата ти отлита! Нали се сещате що? На мен лично коммпани(ниама да споменавам имена) са ми казвали "застархова я при нас и няма да ти отлети возилото" за кво става въпро просто немам думи!Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChildТо така става, че ако не я застраховаш колата ти отлита! Нали се сещате що? На мен лично коммпани(ниама да споменавам имена) са ми казвали "застархова я при нас и няма да ти отлети возилото" за кво става въпро просто немам думи!Има си Alianz, Generali, Interamerican и пр. за целта.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Ако имаш предвид Булинс, Армеец, ДЗИ и прочее мутри - да го духат, никога няма да им стана клиент Има си Alianz, Generali, Interamerican и пр. за целта.156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
Brera 2.4jtd 200 + к.с.
Comment
Comment